Ajándék
2018.03.11 Krediesz
Az itt található ingyenes anyagok mind abban segítenek Neked, hogy az egészséges életmódot megvalósíthasd a mindennapokban. Ötleteket adunk a szokások tartós megváltoztatásához, hogy az idei terveid ne csak álmok maradjanak.

megerosites-tavaszi-640px

12+1 tipp, hogy válts egészséges életmódra

Ebből a 9 oldalas pdf-ből megtudhatod, hogy:

  • mi az, amit érdemes végiggondolni, tudatosítani, mielőtt bármilyen változtatásba belefognál
  • összeszedtük a korszerű, egészséges táplálkozás és életmód legfontosabb alapelveit egy csokorba
  • táplálkozási tanácsainkat nem saját véleményünk alapján, vagy hasra ütéses alapon adjuk, megfelelnek a hazai irányelveknek és aktuális ajánlásoknak
  • ahhoz is adunk ötleteket, hogy mindezeket hogyan ültesd át a mindennapokba
  • megvalósításukkal nemcsak saját, hanem családod egészségéért is sokat tehetsz, hiszen tudjuk, milyen sok minden múlik rajtunk anyákon :-)

Heti tervező

heti-tervezo-krediesz-640

Ez a praktikus táblázat abban segít, hogy a kitűzött céljaidat könnyebben megvalósítsd. Nyomtasd ki és használ rendszeresen! Helyet kapott benne az egészséges életmód összes alappillére, mint a táplálkozás, a testmozgás, a lelki feltöltődés. Használatához ötleteket a 12+1 ötlet, hogy válts egészséges életmódra leírásban találsz.

Add meg az email címed, és már küldjük is a fenti ajándékokat:

(Egyes esetekben előfordulhat, hogy a levelünket a beérkező üzenet helyett a kukában landol; illetve G-mailes cím esetén az is meglehet, hogy a levél nem az Elsődleges /Primary mappádba, hanem a Promóciók / Promotions mappába fog beérkezni. Ha pár percen belül nem találod a beérkező leveleid között, kérlek nézz szét ezeken a helyeken is. A gmail-nél, ha a promóciók közé érkezi, csak húzd át a levelet az Elsődleges/Primary mappába, így a későbbi levelek is ide érkeznek majd tőlünk.)

Avokádós citrussaláta

Avokádós citrussaláta

Ilyenkor télen a citrusos saláták az egyik kedvenceim - mint például ez. Nálunk a karácsonyi menüben is szerepet kap ez a recept.

Gyömbértea

Gyömbértea

Az ünnepek után se engedd, hogy lelombozzanak a hideg, borús, szürke hétköznapok! Tedd fel magadnak a kérdést, mi az, ami jól esne ilyenkor? Mit szólnátok például egy gyömbérteához?

Répás-mogyorós szendvicskrém

Répás-mogyorós szendvicskrém

A téli hazai idény zöldségek egyike a sárgarépa, ami szerencsére igen sokrétűen felhasználható. Íme egy újabb ötlet - a vasárnapi húslevesen túl. Most épp szendvicskrémet készítettem belőle.