Ajándék
2018.03.11 Krediesz
Az itt található ingyenes anyagok mind abban segítenek Neked, hogy az egészséges életmódot megvalósíthasd a mindennapokban. Ötleteket adunk a szokások tartós megváltoztatásához, hogy az idei terveid ne csak álmok maradjanak.

megerosites-tavaszi-640px

12+1 tipp, hogy válts egészséges életmódra

Ebből a 9 oldalas pdf-ből megtudhatod, hogy:

  • mi az, amit érdemes végiggondolni, tudatosítani, mielőtt bármilyen változtatásba belefognál
  • összeszedtük a korszerű, egészséges táplálkozás és életmód legfontosabb alapelveit egy csokorba
  • táplálkozási tanácsainkat nem saját véleményünk alapján, vagy hasra ütéses alapon adjuk, megfelelnek a hazai irányelveknek és aktuális ajánlásoknak
  • ahhoz is adunk ötleteket, hogy mindezeket hogyan ültesd át a mindennapokba
  • megvalósításukkal nemcsak saját, hanem családod egészségéért is sokat tehetsz, hiszen tudjuk, milyen sok minden múlik rajtunk anyákon :-)

Heti tervező

heti-tervezo-krediesz-640

Ez a praktikus táblázat abban segít, hogy a kitűzött céljaidat könnyebben megvalósítsd. Nyomtasd ki és használ rendszeresen! Helyet kapott benne az egészséges életmód összes alappillére, mint a táplálkozás, a testmozgás, a lelki feltöltődés. Használatához ötleteket a 12+1 ötlet, hogy válts egészséges életmódra leírásban találsz.

Add meg az email címed, és már küldjük is a fenti ajándékokat:

(Egyes esetekben előfordulhat, hogy a levelünket a beérkező üzenet helyett a kukában landol; illetve G-mailes cím esetén az is meglehet, hogy a levél nem az Elsődleges /Primary mappádba, hanem a Promóciók / Promotions mappába fog beérkezni. Ha pár percen belül nem találod a beérkező leveleid között, kérlek nézz szét ezeken a helyeken is. A gmail-nél, ha a promóciók közé érkezi, csak húzd át a levelet az Elsődleges/Primary mappába, így a későbbi levelek is ide érkeznek majd tőlünk.)

Epres zöldsaláta

Epres zöldsaláta

Az eper nemcsak magában, vagy édesen elkészítve finom. Próbáltátok már salátába? Ha nem, itt az ideje! :-) Egy nagy csokor friss bazsalikommal és egy kis borssal fűszerezve nem túl megszokott, de igazán ízletes párosítás.

Zöldborsós csirketokány bulgurral

Zöldborsós csirketokány bulgurral

Egy egyszerű, finom és egészséges recept akár hétköznapra vagy hétvégére is ideális választás lehet.

Dióskevert

Dióskevert

Ez a nagymamám egyik hagyományos receptje - kissé reformosított formában. Gyors, egyszerű és finom :-)