Timi zöldborsós csirkemájraguja
2014.10.22 Krediesz
Ezt a receptet egy kedves olvasónk küldte. Fogadjátok szeretettel!

timizbcsirkemajraguja640

Timi zöldborsós csirkemájraguja

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemáj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 30 dkg zöldborsó
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2-3 evőkanál olaj
  • só, bors, majoranna

Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát az olajon megpároljuk. Rátesszük a májat és fehéredésig sütjük. Beletesszük a zöldborsót és annyit vizet öntünk rá, hogy épp ellepje. Hozzáadjuk a fokhagymát és puhára főzzük. Majorannával, sóval, borssal ízesítjük. Köretként rizst választottam.

Jó étvágyat!

Zöld saláta görögdinnyével

2014.08.29. 19:12

A görögdinnyét zöld salátával próbáltátok már? Érdemes! Íme egy recept hozzá:
Epres zöldsaláta

2015.05.17. 18:22

Az eper nemcsak magában, vagy édesen elkészítve finom. Próbáltátok már salátába? Ha nem, itt az ideje! :-) Egy nagy csokor friss bazsalikommal és egy kis borssal fűszerezve nem túl megszokott, de igazán ízletes párosítás.
Dióskevert

2015.05.17. 16:49

Ez a nagymamám egyik hagyományos receptje - kissé reformosított formában. Gyors, egyszerű és finom :-)
Medvehagyma krémleves

2015.04.16. 03:58

Ha tavasz, akkor medvehagyma! :-) Sok finomságot lehet belőle készíteni, például krémlevesnek is remek alapanyag.
Zöld saláta görögdinnyével

Zöld saláta görögdinnyével

A görögdinnyét zöld salátával próbáltátok már? Érdemes! Íme egy recept hozzá:

Cukkinis szendvicskrém

Cukkinis szendvicskrém

Jó pár éve kóstoltam meg először ezt a verziót, az egyik kolleganőm hozott belőle egy névnapi buli alkalmából. Azóta is gyakran készítem. Íme a recept:

Dióskevert

Dióskevert

Ez a nagymamám egyik hagyományos receptje - kissé reformosított formában. Gyors, egyszerű és finom :-)