Tavaszi megújulás életmód program
2018.08.16 Krediesz
Ha szeretnél lendületet kapni a változáshoz, és megújítani az életed kihasználva a tavasz erejét, szeretettel ajánljuk figyelmedbe Tavaszi megújulás életmód programunkat, amiben minden segítséget megtalálsz, ami támogat és segít a céljaid elérésében.

tavaszi-megujulas-eletmod-program-krediesz-640

Mit ad Neked?

 • Gyakorlatias, hasznos információkat és ötleteket a családod és a saját egészséged megőrzésének, megújításának érdekében.
 • Segít, hogy kialakíts egy egészséges és kiegyensúlyozott életvitelt és gondolkodásmódot.
 • A fokozatosság elvét valljuk, nem akarjuk egyik napról a másikra fenekestül felforgatni az életedet. A lassabb, de jól átgondolt programot, ezáltal a tartós eredményeket támogatjuk.
 • Egy egészséges középutat képviselünk: szélsőségektől mentes, a hétköznapi halandók számára is tartható javaslatokat találsz a programban.
 • Segít eligazodni a rengeteg ajánlás útvesztőjében és rendet tenni a fejedben. Dietetikusok vagyunk, ez a szakmánk - nem a netről ollózzuk össze a cikkeket. Úgy gondoljuk, hogy laikusként nagyon nehéz eligazodni a sok info között, hogy mi az, ami hiteles forrásnak tekinthető. Rengeteg táplálkozási tévhit és félinformáció kering a neten. A programunk megfelel a jelenlegi hazai szakmai ajánlásoknak, megbízható információkat kapsz általuk.
 • Időt takarítasz meg, nem kell a megoldások után kutatni, mert mindent egyben kézhez kapsz.
 • Egy gyakorlatias programot állítottunk össze, ami jól használható a mindennapokban.
 • Nemcsak azt írjuk le benne, hogy mit csinálj, abban is segítünk hogyan valósíts meg, hogy tartós változásokat érj el.
 • Sok praktikus mellékletet is készítettünk Neked a könyv mellé, hogy ne csak egy érdekes olvasnivalót kapj, hanem valóban át tud ültetni a leírtakat a való életbe is.
 • Ez nem egy fogyókúrás, alakformáló program, bár ha megfogadod a tanácsainkat, az az alakodra is biztos jó hatással lesz, de nem ez az elsődleges cél. Abban segítünk, hogy az egészséges táplálkozás és életmód alapjait elsajátítsd. Nemcsak a saját-, a családod egészségéért is sokat tehetsz, ha a mindennapjaid részévé teszed az itt leírtakat.
 • A táplálkozás mellett nagy hangsúlyt fektettünk a lelki egészségünkre, és a megfelelő mentális felkészülésre is – hiszen ezek nélkül nem megy az életmódváltás sem. Sok javaslatot összegyűjtöttünk ahhoz, hogyan tudsz egészséges szokásokat kialakítani és tartós változást elérni.
 • Ez nem a szuper fittnesz mami képző, programunkban kifejezetten krónikus időhiányban szenvedő anyukáknak írtuk. Ha nincs napi több órád magaddal foglalkozni, akkor is nyugodtan belevághatsz.
 • Az itt leírtakat nyugodtan alkalmazhatod szoptatás alatt is.

tavaszi-megujulas-krediesz640

Mit ne várj tőle?

 • Csodát
 • Ötleteinkkel segítünk, de a megvalósítás a Te feladatod lesz, nem tudunk helyetted cselekedni: elolvasni és megvalósítani a leírtakat.
 • Gyors változást. Kifejezetten az volt a célunk, hogy egy lassabban megvalósuló, de tartós eredményeket hozó programot hozzunk létre.

Kiknek nem ajánljuk?

 • Ha betegség miatt speciális diétára kényszerülsz
 • Ha saját akaratodból folytatsz az általánostól nagyban eltérő táplálkozási formát (pl. vegán, paleolit diéta), ez esetben ez a program táplálkozási ajánlásai távol állnak az általad jónak tartott iránytól

megerosites-tavaszi-640px

Mit kapsz, ha megvásárolod a Tavaszi megújulás életmód programot?

 • egy 56 oldalas ekönyvet, amiben megismerkedhetsz az egészséges életmód alapjaival. Az ekönyvet  pdf formátumban kapod meg.
 • 1 hetes mintaétlapot, pontosan kiszámolva, receptekkel. Az étlapot  2000 kalóriára terveztük, ami egy átlagos testsúlyú, középkorú, mérsékelt fizikai munkát (heti 1-2 óra sport/szellemi foglalkozású) nő igényeinek felel meg.
 • egy 4 hetes gyakorlati feladatsort a könnyebb megvalósítás érdekében
 • Praktikus, nyomtatható heti tervezőt (pdf)
 • Egyéb nyomtatható táblázatokat, melyek segítenek az új szokások kialakításában
 • Egy motivációs posztert (amit kinyomtathatsz vagy használhatsz a számítógép háttérképeként is)
 • Gondoltunk a gyerekekre – és a játékos kedvű felnőttekre is – így készítettünk nekik két színezőt is – a játékos egészségnevelés jegyében

A Tavaszi megújulás szerzői

 • Kiss-Dalmadi Mariann, dietetikus
 • Molnár-Nemes Márta, dietetikus
 • Csonkáné Netti – grafikus, derkoratőr

Bemutatkozó sorainkat itt találod.

csoport-krediesz-fix640

Rólunk mondták

"A KreDieSz csapatának első, tavaszi megújulásról szóló e-bookja hamar a kedvencemmé vált. Egyfelől azért szeretem, mert holisztikusan, test-lélek-szellem egységében tekint az emberre, és minden oldal megújulásával, felfrissítésével számol. Másrészről viszont épp a gyakorlatiassága fogott meg. Nem fanatikus elköteleződést kíván a program mellett, nem durva edzések és kőkeményen betartandó diéta rendszerét kínálja, hanem olyan tippeket, amelyeket könnyen, mégis hatásosan tudunk a mindennapjainkba illeszteni a szokásos elfoglaltságaink mellett. A programhoz olyan remekül használható tervezők tartoznak, amelyek még könnyebbé teszik a mindennapi szokások átalakítását."
Csiki Judit life coach, életmódblogger (zoldsalata.blogspot.com)

Rendeld meg most!

Vásárlási szándékodat egy egyszerű és gyorsan kitölthető űrlap segítségével tudod leadni. A megrendelést követően pár percen belül kapsz egy automatikus visszaigazoló emailt, majd 24 órán belül kapsz tőlünk egy újabb levelet a fizetési információkkal kapcsolatban. Ha rendelkezel kedvezményre jogosító kuponnal, a kedvezményed itt kerül elszámolásra. A fizetési információk
tartalmazza a bankszámla számunkat, ahova utalhatod a szükséges összeget. A fizetési határidő 8 nap. A befizetésed megérkezését követően e-mailben küldjük át a megvásárolt anyagokat.
Egyes esetekben előfordulhat, hogy a levelünket a beérkező üzenet helyett a kukában vagy a spamek közt landol; illetve G-mailes cím esetén az is meglehet, hogy a levél nem az Elsődleges /Primary mappádba, hanem a Promóciók / Promotions mappába fog beérkezni. Ha pár percen belül nem találod a beérkező leveleid között, kérlek nézz szét ezeken a helyeken is. A gmail-nél, ha a
promóciók közé érkezi, csak húzd át a levelet az Elsődleges/Primary mappába, így a későbbi levelek is ide érkeznek majd tőlünk.

A Tavaszi megújulás jelenleg nem kapható. Ha szeretnél értesítést kapni új programjainkról, iratkozz fel hírlevelünkre.

Avokádós citrussaláta

Avokádós citrussaláta

Ilyenkor télen a citrusos saláták az egyik kedvenceim - mint például ez. Nálunk a karácsonyi menüben is szerepet kap ez a recept.

Gyömbértea

Gyömbértea

Az ünnepek után se engedd, hogy lelombozzanak a hideg, borús, szürke hétköznapok! Tedd fel magadnak a kérdést, mi az, ami jól esne ilyenkor? Mit szólnátok például egy gyömbérteához?

Répás-mogyorós szendvicskrém

Répás-mogyorós szendvicskrém

A téli hazai idény zöldségek egyike a sárgarépa, ami szerencsére igen sokrétűen felhasználható. Íme egy újabb ötlet - a vasárnapi húslevesen túl. Most épp szendvicskrémet készítettem belőle.