KreDieSz

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató

Adatkezelés

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató

Hatályos: 2020. október 30-tól visszavonásig!

Általános Szerződési Feltételek

Szeretettel köszöntelek a KreDieSz weboldalon!A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal tulajdonosa: Kiss-Dalmadi Mariann

Vásárlás esetén a szerződést a Hatszínvirág BT-vel kötöd meg.

Székhely és cím: 8440 Herend Kinizsi utca 6.

Cégjegyzékszám: 19-06-510216

Adószám: 28814005-1-19

E-mail cím: info@hatszinvirag.hu

Telefonszám: 20/290-1160

Az oldalról tartalmat, képet, videót vagy szöveget/szöveg részletetmásolni, vagy más oldalon, vagy fórumon felhasználni csak és kizárólag a szerző, Kiss-Dalmadi Mariann írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 100.000 HUF/nap

Megrendeléssel kapcsolatos információk

A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információstársadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
Megrendelés esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg. A szerződés a megrendelő űrlap kitöltésével és a „megrendelem” gombra kattintással jön létre.

A szerződést a Hatszínvirág BT-vel kötöd meg. 8440 Herend, Kinizsi u. 6.

A megrendelések beérkezésekor 48 órán belül kapsz egy visszaigazoló emailt, melyben tájékoztatunk a fizetési módról. Amennyiben nem találnád, keresd a spam vagy promóciós mappában! Ha ott sincs, vedd fel velünk a kapcsolatot a info@hatszinvirag.hu címen. A fizetési határidő 3 nap. A számlát postai úton küldjük ki.

Konzultáció lemondása
Ha módosítani szeretnéd a konzultációs időpontodat, kérlek tedd ezt meg legalább 24 órával az előre megbeszélt időpont előtt. Köszönöm!

Online tanfolyam lemondása
A képzés megkezdése előtt lehetőséged van lemondani a képzésre való jelentkezésed. Ha a tanfolyam első hetének a végéig jelzed, hogy nem felel meg számodra amit kapsz, visszafizetem a teljes vételárat.

Adatvédelmi Tájékoztató

A Hatszínvirág online tanfolyamok megrendelése egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelentik, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisunkba való felvételhez, illetve az elektronikus levelek fogadásához, melyek marketing célú leveleket is tartalmazhatnak. A megrendeléskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük a GDPR új szabályzását, valamint az 1992. évi LXIII. Törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. Törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás bármikor megszüntethető egy az info@hatszinvirag.hu-ra küldött e-maillel, amiben az ügyfél jelzi ezt a szándékát.

Részletes információ a kezelt adatokról:

Konzultáció:

Adatkezelés célja: a konzultáció teljesítésének támogatása
Az adatkezelés jogalapja: az ügyfél jogos érdeke, szóbeli hozzájárulás
Konzultáció során a következő adatkezelés történik: ülésnaplót vezetek, mely lehet általam készített formanyomtatvány vagy sima papírlap, ez tartalmazza az ügyfél nevét és a dátumot.
Az ügyfélről elhangzott releváns információk rövid lejegyzése történik annak érdekében, hogy a szolgáltatás magas színvonalon teljesüljön. (Következő alkalomra is fel tudjak készülni a hallottak alapján, ne felejtődjenek el információk a részemről.)
Hozzáférés: harmadik félnek nem adok ki sem szóban, sem írásban semmilyen adatot, titoktartás kötelez.
Adattárolás helye: Papír formátumban az irodámban.
Adatkezelés időtartama: Megsemmisítés a folyamat lezárta után 1 éven belül.
Adatvédelem: más számára értelmezhetetlen a jegyzet.

Online tanfolyam:

Adatkezelés célja: a kurzus anyagainak kiküldése, későbbi tanfolyamokról, programokról tájékoztató e-mail küldése

Az adatkezelés jogalapja: az ügyfél jogos érdeke, hozzájárulás megtétele a jelentkező lapon

Hozzáférés:harmadik félnek nem adok ki sem szóban, sem írásban semmilyen adatot.

Az Adatvédelmi tájékoztató frissítései:

Előfordulhat, hogy frissítenem kell az Adatvédelmi tájékoztatót. A legújabb verziót itt bármikor elérheted, de természetesen, ha jelentős változás történik a személyes adataid feldolgozásában, arról tájékoztatlak, és kérem beleegyezésedet.

Weboldal: krediesz.hu

Tárhelyszolgáltató: Deploy IS Kft. (adószám: 14483855-2-41) 1032 Budapest, Ágoston u. 2. https://vpspro.hu/