Szeretnél egyéni kérdéseidre személyre szabott választ kapni?

Az alábbi konzultációs lehetőségek közül választhatsz:

Stresszoldás one brain kineziológia módszereivel

A kineziológia egy alternatív, preventív készség- és képességfejlesztő , holisztikus egészségfejlesztő rendszer. Segítségével felszabadulhatunk a múlt nyomasztó hatásai alól, testben és lélekben is feloldódva, megújulva, felfedezve új lépéseket és lehetőségeket az elakadásainkból való kimozduláshoz. A hagyományos távol-keleti gyógyászatra épül, de tartalmaz pedagógiai és pszichológiai elemeket is.

A kezelés célja a stresszoldás: a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek negatív nyomainak semlegesítése, az energetikai blokkok oldása, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A kineziológiai módszerek a szervezet öngyógyító folyamatát támogatják, hogy a testi-lelki egyensúly ismét helyre álljon.

Miben tud segíteni egy kineziológus?

Olvasd tovább itt a jelenleg aktuális, Hatszínvirág weboldalamon.

 

Hatszínvirág Életmód Program: a testi-lelki megújulásért

- ha rendet tennél magadban...

- ha többre vágysz, mint egy sablon étlap és pár instant tanács

- ha nem kedveled a szélsőséges étrendeket, és a hittérítő típusú tanácsadást

- ha szeretnél olyan életmódot kialakítani, ami a Te igényeidre szabott, a hazai ajánlásoknak megfelelő és hosszú távon is tartható, ezt Neked találtam ki!

Ha fogyni szeretnél vagy egyszerűen egészségesebb életmódot folytatni, coaching szemléletű életmód beállítással tudlak ebben segíteni. Ez azt jelenti, hogy a tanácsadás egyénre szabott, a Te saját igényeidet, szokásaidat, állapototdat, céljaidat és lehetőségeidet figyelembe véve segítek megtalálni azt az életmódot, ami hosszú távon is beépíthető az életedbe. Nemcsak arra hívom fel a figyelmed, hogy mik azok a dolgok, amik változtatást igényelnek az étrendedben, abban is segítek, hogyan vezess be hatékonyan szokásokat, hogyan valósítsd meg ezeket a mindennapjaidban. A konzultációkon empátiával fordulok feléd, partnerként kezellek és együtt keressük a közösen azokat a megoldásokat, amelyek a Számodra a legmegfelelőbbek.

Ahogy a kilók sem 1 hónap alatt rakódtak le, ugyanígy az átalakulásra is érdemes időt szánni, és folyamatban gondolkodni.

Hogy pontosan mit várhatsz ettől - és mit nem - miben tud Neked segíteni, mennyibe kerül: részletesebb tájékoztatót itt olvashatsz róla.

Motiváció - feltöltődés - életöröm: Hatszínvirág Kreatív Műhely

Ezeken az alkalmakon az önismereti, coaching gyakorlatokat ötvözzük az alkotás hegyeket mozgató erejével. A kreatív tevékenységek segítik a befelé figyelést, a belső csend megteremtését, segítségükkel bekapcsoljuk a jobb agyféltekés működést, így újabb, mélyebb válaszokhoz juthatunk általuk. Nem szükséges hozzá kézügyesség és rajztudás, elég ha nyitott vagy és kíváncsi. :-) Mandalafestés, örömbefőtt, álomtabló ... a különböző témákról és lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

Hatszínvirág Kreatív Műhely

Álomtabló

Mandalafestés

Örömbefőtt

Álomtabló

Belső kép erősítése - hogy valóra is váltsd, ne csak álom maradjon.

Részletek itt!

Mandalafestés

Ha Téged is megérint a mandalák csodálatos világa, jól esne egy kicsit lelassulni, feltöltődni, pár órát nyugodtan alkotni, akor gyere el és fesd meg a saját mandalád.

Örömbefőtt

Csemege a lelkednek az örömtelibb mindennapokért.